'Alle Sony ontwikkelaars werken aan PS4 games'

Sommige projecten kennen we, andere zijn nog onbekend.

Shuhei Yoshida (Sony Worldwide Studios) bevestigt dat alle 12 ontwikkelaars van het bedrijf werken aan PlayStation 4 spellen. "Is het eerlijk of niet [om te zeggen dat first-party ontwikkelaars aan PS4 games werken]? Ja, het is eerlijk dat te zeggen," zei de topman tegen IGN.

Enkele titels waren te zien tijdens de PlayStation Meeting 2013, waar de PS4 zelf ook werd aangekondigd. Knack van Mark Cerny en SCE Japan, Killzone: Shadow Fall van het Nederlandse Guerrilla Games, inFamous: Second Son (Sucker Punch Productions) en Evolution Studios' Driveclub zijn bekend. Media Molecule toonde specifieke game noch titel maar liet wel zien te experimenteren met de PS Move controller.

Dit betekent dat enkele studio's onaangekondigde PS4 projecten hebben. SCE Santa Monica werkt wellicht aan een next-gen God of War-titel en Polyphony Digital haalt ongetwijfeld paradepaard Gran Turismo van stal. Studio's als Naughty Dog (bekend van Uncharted en het aankomende The Last of Us), Bend Studio (draagbare titels zoals Uncharted: Golden Abyss voor de PS Vita), Guerrilla Cambridge (o.a. Killzone: Mercenary), SCE London (SingStar en Wonderbook) en SCE San Diego (ModNation Racers: Road Trip en MLB 12: The show) werken aan onbekende titels.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Zo vang je Druddigon in het laatste Pokémon Go event

Waar kan je deze dragon Pokémon uit Gen 5 vinden in Pokémon Go.

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor december 2021

Inclusief GTA 3: The Definitive Edition.

Digital Foundry | De beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread