Nieuwe Watch Dogs beelden

Bevestigd voor PlayStation 4.

Ubisoft Montreal heeft eindelijk nieuwe beelden getoond van haar aankomende game Watch Dogs. Yves Guillemot (medeoprichter, voorzitter en hoofddirecteur van het bedrijf) en Jonathan Moran (creative director) bevestigden evenees dat het spel op de PlayStation 4 uitkomt, wat enige onduidelijkheid wegneemt van de platformen voor het spel.

Guillemot begon Ubisofts presntatie door te stellen dat games tegenwoordig overal en te allen tijde gespeeld worden. Gamers spelen samen op verschillende apparaten en "voltooien grootse zaken." Vervolgens vertelde Moran meer over Watch Dogs. "Interconnectiviteit verandert ons. Wat is de volgende stap?" De wereld van Watch Dogs bevat smart cities, steden die verkeersopstoppingen en criminaliteit tegen gaan door middel van een supercomputer die de stad bestuurt. "Alles is verbonden. Iedereen is verbonden. Dring iemands privéleven binnen. Alles is mogelijk."

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread