Knack aangekondigd

Nieuwe PlayStation 4 IP van Mark Cerny.

Mark Cerny, oprichter van Cerny Games en adviseur binnen de game industrie, werkt aan de PlayStation 4 game Knack. Tijdens de PlayStation Meeting 2013 werd enkele gameplay getoond van de nieuwe franchise. Niet veel is bekend over het spel.

De game gaat over een kleine robot dat zijn lichaam kan uitbreiden en vergroten door objecten aan te trekken. De robot vecht tegen goblins. Het spel heeft een cartoony uiterlijk zoals bekend uit Pixar films.

1

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread