inFamous: Second Son getoond

De serie krijgt een vervolg op de PlayStation 4

inFamous: Second Son is het nieuwe deel in de PlayStation-franchise van ontwikkelaar Sucker Punch Productions. Het spel is vannacht onthuld en komt uit op de PlayStation 4.

Het thema van het spel werd omschreven als "vrijheid is de prijs die we betalen voor veilgheid." Beveiligingscameras zijn alom aanwezig en regeringen schenden de privacy van hun kiezers. Maar metaaldetectoren bieden geen weerstand tegen een persoon met bovenmenselijke krachten. Dit verergert de heersende angstcultuur en inwoners verliezen de controle over hun eigen leven. "Wie heeft de moed om de vrijheid terug te winnen?"

Ook inFamous: Second Son werd getoond tijdens de PlayStation Meeting 2013. In een controlekamer van meerdere beveiligingscamera was een explosie te zien op een scherm. Ter plaatse ging een groep gewapende soldaten op onderzoek uit maar zij stootten op een jongeman die vuur projecteerde uit zijn lichaam. Na de soldaten te hebben overmeesterd, zegt de jongen tegen de camera: "je hebt geen controle."

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread