Evolution Studios komt met Driveclub

De PS4 racer staat in het teken van team racing.

Driveclub is een race game voor de vandaag onthulde PlayStation 4. Ontwikkelaar Evolution Studios zegt dat het spel draait om team-gericht racen. Het is de game die ze al tien jaar hopen te kunnen maken en met de PS4 hebben ze eindelijk de mogelijkheid.

Driveclub draait om collaboratieve gameplay en uitdagingen van andere spelers. Evolution Studios heeft naar eigen zeggen "absurd veel" detail in de bolides gestopt: "elk draad in de stof is nagebootst, licht reflecteert anders wanneer de stof wordt aangeraakt." De getoonde gameplay was vanuit een first-person perspectief.

1

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread