Live stream voor PlayStation Meeting 2013

Bekijk de stream hier om middernacht. Tijd voor de PlayStation 4?

Heb je genoeg van alle geruchten rond de PlayStation 4? Wil je duidelijkheid en feiten rechtstreeks van Sony? Je hebt geluk. Om middernacht vanavond zendt Eurogamer Benelux de PlayStation Meeting 2013 live uit. Hieronder vind je de speler waar je al enkele beelden op ziet.

De planning is als volgt. De speler zendt om half 12 een stilstaand beeld uit. Vijf minuten voor middernacht toont het de eerste live beelden van de zaal en het publiek en gaat dan over op de daadwerkelijke presentatie. Na afloop van de uitzending wordt de stream herhaald. Je kan de stream dus ook tijdens je ontbijt van donderdagochtend bekijken. De stream is eveneens te bekijken vanaf mobiele apparaten (inclusief iOS). Laat maar komen, die PlayStation 4!


Live video for mobile from Ustream

Advertentie

Ga naar comments (6)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (6)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread