Google Maps app komt naar de Wii U

Vind je weg met Wii Street U.

Tijdens de Iwata Asks sessie van deze week heeft Nintendo Wii Street U onthuld. Wii Street U gebruikt de street view van Google Maps op de Wii U. Google Maps biedt een plattegrond van de wereld en biedt verschillende functies zoals het tonen van routes tussen twee verschillende locaties, het opzoeken van gebouwen zoals musea en winkels en deze waarderen met een puntensysteem.

Nintendo toont de vernieuwde street view. Je kan de Wii U Gamepad gebruiken om rond te kijken in een locatie naar keuze. Beweeg de Gamepad om rond te kijken. De Gamepad kan horizontaal en verticaal gebruikt worden.

Kijk op de Iwata Asks pagina voor video's voor deze funtionaliteiten en andere voorbeelden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread