Gerucht: Wordt dit de controller van de PlayStation 4?

Update: Tweede foto duikt op.

Sinds afgelopen nacht circuleert onderstaande afbeelding op het net. Op de foto zou de controller van de PlayStation 4 te zien zijn.

Op de gelekte afbeelding staat volgens de bron die de foto leverde de controller van de volgende PlayStation alsook de huidige dev kit (machines met dezelfde hardware als de console waar ontwikkelaars hun games mee kunnen maken) van Sony's vierde console. Het valt op dat deze nieuwe controller geen Start- en Select-knop meer heeft, maar daarvoor een schermpje in de plaats heeft gekregen. Zal je je next-gen games kunnen besturen met een touchscreen zoals op de Vita?

De echte onthulling van de nieuwe console en natuurlijk ook diens controller volgt naar alle waarschijnlijkheid op 20 februari, tijdens Sony's PlayStation Meeting. Dan zullen we weten in hoeverre de geruchten die de laatste tijd rondgaan ook effectief juist zijn.

1
2013/articles//a/1/5/5/6/7/6/3/eurogamer-sk6web.jpg
Een tweede foto.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread