The Last of Us uitgesteld

Een maandje langer wachten op Ellie en Joel's avonturen.

Ontwikkelaar Naughty Dog maakte zopas bekend dat The Last of Us wat later zal verschijnen dan aanvankelijk was voorzien. Fans moeten echter niet al te veel vertraging verwachten.

De nieuwe datum waarop The Last of Us zal verschijnen is 14 juni. Een maand en een week later dan de originele datum van 7 mei, dus. De reden voor de vertraging van de PS3-exclusive wijdt Naughty Dog aan de afwerking van het spel. Het bedrijf wil dat de game aan alle hoge kwaliteitseisen voldoet die het team zichzelf stelt zodra het spel in de rekken ligt. Een mooi gebaar.

In The Last of Us probeer je als Ellie en Joel te overleven in een wereld die volledig naar de knoppen is. Zowel andere overlevenden als zombie-achtige wezens (het type uit Left 4 Dead en 28 Days Later) maken je tijdens het spel het leven zuur. De verwachtingen rond de game van de studio die eerder Jak and Daxter en Uncharted naar de PlayStation bracht, zijn zeer hoog.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread