Aquaman en Captain Marvel strijden mee in Injustice: Gods Among Us

Shazam!

Twee nieuwe superhelden zullen plaatsnemen in de vele bloederige gevechten tussen twee personages uit de DC Comics stal die je in Injustice: Gods Among Us zal kunnen laten plaatsvinden. Dat werd bekendgemaakt in een nieuwe trailer voor het spel.

Het filmpje is eigenlijk een onthullingstrailer voor Aquaman, de eerste van de twee nieuwe helden. Deze jongen uit Atlantis werd lang als een zwakkeling beschouwd naast grootheden als Superman, Wonder Woman of The Flash, maar heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Dat leger van gigantische haaien zit daar mogelijk voor iets tussen.

De tweede held zit maar voor enkele seconden in het filmpje, maar zal volgens ontwikkelaar NetherRealm Studios (bekend van Mortal Kombat) ook een speelbaar personage worden. Het gaat om Captain Marvel, een held die het best kan omschreven worden als een Superman zonder de absurde, heelalverwoestende en realiteitverslindende krachten, maar met een extra grote portie magische vaardigheden.

De nieuwe trailer toont van geen van beide helden enige gameplay, maar eigenlijk weet je al waar je je aan mag verwachten. Aquaman vecht waarschijnlijk met zijn drietand en een stel wezens die op de bodem van de zee wonen. Captain Marvel zal zich dan weer een weg naar de overwinning proberen te toveren.

Andere bevestigde krijgers zijn:

 • Bane
 • Batman
 • Catwoman
 • Cyborg
 • Deathstroke
 • The Flash
 • Green Arrow
 • Green Lanturn
 • Harley Quinn
 • The Joker
 • Lex Luthor
 • Nightwing
 • Solomon Grundy
 • Superman
 • Wonder Woman

Injustice: Gods Among Us zal op 19 april bij ons in de rekken liggen voor PS3, Xbox 360 en Wii U.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread