Nieuwe Batman: Arkham game bevestigd

Time Warner onthult opvolger in gespek met investeerders.

Tijdens een conference call met investeerders heeft Time Warners Doug Shapiro (Senior Vice President of Investor Relations) gemeld dat Batman: Arkham City een vervolg krijgt. Time Warner bezit Warner Bros. Interactive Entertainment, de uitgever die Rocksteady Studios bezit. Rocksteady Studios hebben de twee Arkham spellen ontwikkeld.

Shapiro vertelt aan investeerders dat Time Warner "een zeer sterk 2013" zal kennen, "misschien zelfs beter dan 2012." Een nieuwe Batman game zal, gezien het succes van de vorige twee, het financiële jaar geen kwaad doen.

Hoewel het derde deel bevestigd is, is het onduidelijk of Rocksteady Studios dit spel ontwikkelt noch is bekend op welke platformen deze zal verschijnen.

De studio leverde met Batman: Arkham City en voorganger Batman: Arkham Asylum games af die zeer goed werden ontvangen door fans en recensenten. De studio werd in 2009 Studio van het Jaar tijdens de Spike Video Game Awards, en de twee spellen wonnen ook meerdere Beste Spel van het Jaar prijzen.

De gehele conference call is hier te lezen.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread