Michel Ancel en ontwikkelteam protesteren tegen vertraging Rayman Legends

Team van Ubisoft Montpellier niet te spreken over uitstel tot september. 

Michel Ancel, de bekende game ontwikkelaar en bedenker van Rayman, is niet te spreken over de vertraging van zijn game Rayman Legends. Ancel poseerde samen met zijn team op enkele foto's die protesteren tegen de vertraging door de bazen bij Ubisoft.

2013/articles//a/1/5/5/5/9/2/2/eurogamer-cuxx2f.jpg

Ubisoft vertraagde de versie voor de WiiU tot september, terwijl hij normaal eind februari moest uitkomen. Dit zou gebeuren om zo een simultane release te krijgen met de Xbox360 en PS3 versies. De game is nochtans volledig af. Een anonieme medewerker beschreef het als een "hel" om het nieuws te horen, na de lange werkuren om de game op tijd af te werken.

2013/articles//a/1/5/5/5/9/2/2/eurogamer-fvpbpf.jpg

Het team hield een banner omhoog met "Sortez nous Rayman. Soutient a Ubi Montpellier." (Breng Rayman uit, steun Ubi Montpellier).

UPDATE: Rayman Legends is nu verkrijgbaar in de winkels! Lees onze Rayman Legends review om te kijken of ie de moeite waard is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread