CD Projekt RED werkt op het moment hard om Het laatste deel binnen The Witcher trilogie - The Witcher 3: Wild Hunt - "af te sluiten met een verrassing. Met een grote twist."

Director Konrad Tomaszkiewicz en hoofd quest ontwerper Mateusz Tomaszkiewicz zijn te beluisteren in een interview met Game Informer. Je hoort de broers praten over de zaken waar fans over klaagden in The Witcher 2: Assassins of Kings. Ze hopen deze probemen in het volgende deel van de role-playing game franchise te verbeteren. Ze spreken over aanpassingen aan de gevecht mechanismen, een groter aantal zijmissies en een toevoeging van een in-game tutorial.

Ook spreken ze over het verhaal. De focus van het verhaal zal voornamelijk rondom hoofdpersonage Geralt draaien en niet, zoals in het voorgaande deel, over grootse, wereldse zaken zoals politieke intriges.

In het interview benadrukken de twee ontwikkelaars dat het spel en de trilogie een groot en belangrijk deel van hun leven uitmaken. De broers beogen de trilogie een waardig afscheid te geven.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Meer artikels van Dirk Schuit

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

The Witcher 3: Hearts of Stone - Runewright, Enchanting recipes, Runeword, Glyphword

Vind de Runewright en zijn Enchanting recipes in de Witcher 3: Hearts of Stone uitbreiding.

The Witcher 3: Hearts of Stone - Secondary Quests en zijmissies

Voltooi de Without a Trace, Rose on a Red Field, The Sword, Famine and Perfidy en The Drakenborh Redemption zijmissies in The Witcher 3: Hearts of Stone.

The Witcher 3: Hearts of Stone walkthrough en tips

Alle main quests, secondary quests en Runewright recipes.