Witcher 3: Wild Hunt gebruikt feedback op vorige deel

CD Projekt RED wilt de trilogie afsluiten met een "grote twist".

CD Projekt RED werkt op het moment hard om Het laatste deel binnen The Witcher trilogie - The Witcher 3: Wild Hunt - "af te sluiten met een verrassing. Met een grote twist."

Director Konrad Tomaszkiewicz en hoofd quest ontwerper Mateusz Tomaszkiewicz zijn te beluisteren in een interview met Game Informer. Je hoort de broers praten over de zaken waar fans over klaagden in The Witcher 2: Assassins of Kings. Ze hopen deze probemen in het volgende deel van de role-playing game franchise te verbeteren. Ze spreken over aanpassingen aan de gevecht mechanismen, een groter aantal zijmissies en een toevoeging van een in-game tutorial.

Ook spreken ze over het verhaal. De focus van het verhaal zal voornamelijk rondom hoofdpersonage Geralt draaien en niet, zoals in het voorgaande deel, over grootse, wereldse zaken zoals politieke intriges.

In het interview benadrukken de twee ontwikkelaars dat het spel en de trilogie een groot en belangrijk deel van hun leven uitmaken. De broers beogen de trilogie een waardig afscheid te geven.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgšnger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread