Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rayman Legends uitgesteld, niet langer Wii U-exclusief

Game laat zeven maanden langer op zich wachten.

Rayman Legends is niet langer een Wii U-exclusieve game. Ubisoft heeft de game mede aangekondigd voor PlayStation 3 en Xbox 360. Daarbij is de lancering met zeven maanden uitgesteld. De game staat nu gepland voor september.

"We hoorden van veel PS3- en Xbox 360 bezitters dat ze Legends graag op hun systeem wilden spelen," aldus Geoffroy Sardin, marketing executive van Ubisoft. "We besloten de fans te geven wat ze wilden en daarmee tevens ons publiek uit te breiden."

Rayman Legends was lange tijd exclusief voor de Wii U en zou destijds een launchtitel worden. De speciale mogelijkheden die de Gamepad aan de gameplay zouden leveren, waren toen hét paradepaardje van Nintendo's nieuwe console. Later werd duidelijk dat de game in ieder geval niet tegelijk met de console zou lanceren, en nu moeten Wii U bezitters nog zeven maanden extra wachten. De Wii U-versie is zo lang uitgesteld omdat Ubisoft de games op alle platformen tegelijk wil uitbrengen. Dat voegde een woordvoerder later toe.

UPDATE: Rayman Legends is nu verkrijgbaar in de winkels! Lees onze Rayman Legends review om te kijken of ie de moeite waard is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Rayman Legends

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties