Zelda concert komt naar Europa

Symphony of the Goddesses bezoeken Londen en Parijs in mei.

Liefhebbers van de muziek uit The Legend of Zelda kunnen in mei 2013 een live uitvoering bezoeken. The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses staat 23 mei in de Hammersmith Apollo te Londen, Engeland en 25 mei in La Palais de Congrès in Parijs, Frankrijk. De volledige lijst met concerten alsmede de mogelijkheid om kaarten te bestellen vind je op de Symphony of the Goddesses website.

Dit is goed nieuws voor Zelda fans want dit wordt de eerste keer dat ze op het Europese vasteland te horen zijn. De werken die ten gehore worden gebracht, zijn opnieuw gearrangeerd. Deze arrangementen zijn door Eiji Aonuma (producent van de serie) en Zelda componist Koji Kondo goedgekeurd.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread