XSEED brengt Ys I en II naar Steam

Ervaar hoe het allemaal begon.

Uitgever XSEED brengt Ys I and II Chronicles+ naar Steam. Deze collectie bevat de eerste twee Ys-games, die origineel uitkwamen in 1987/88. Vanaf 14 februari zijn de games gebundeld te koop voor €13.99. Eerder kwam de collectie ook al uit op PSP.

Deze release volgt de eerdere uitgaven van Ys: Oath in Felghana en Ys: Origin. XSEED liet eerder weten interesse te hebben in het uitbrengen van andere games, als de verkoopcijfers van deze games zouden meevallen. Blijkbaar is dat het geval.

De game krijg aangepaste graphics ten opzichte van het origineel, met een hogere resolutie. Spelers kunnen kiezen tussen de 'ouderwetse' portretten van personages uit het origineel, of opnieuw getekende anime-versies. Op een soortgelijke manier kun je kiezen tussen de oude soundtrack, of een modernere variant.

De Ys-games zijn Action RPG's met (meestal) de roodharige held Adol in de hoofdrol. Ys I and II Chronicles+ heeft vier verschillende moeilijkheidsgraden, Steam Achievements en ondersteuning voor controllers.

ys1

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread