Gerucht: Zenimax werkt aan nieuwe Wolfenstein

Dit jaar nog in de winkels?

ZeniMax Sweden werkt aan een nieuwe game in de Wolfenstein franchise. Dat wist vg247 af te leiden uit het cv van componist Julian Beeston.

Alhoewel de PlayNews documenten van Beeston ondertussen zijn aangepast, is het nog steeds mogelijk om de originele files terug te vinden via Google Cache. Daarin staat de naam Wolfenstein vermeld. Een release date van de game is tevens terug te vinden: 2013. De nieuwe Wolfenstein zou mogelijk dezelfde game zijn als het Project Tungsten waar Machine Games (een andere naam voor ZeniMax Sweden) aan werkt.

ZeniMax kocht vorig jaar het domein Wolfenstein.com van Activision. Die uitgever probeerde zonder veel succes de franchise terug leven in te blazen in 2009. De game kreeg niet erg lovende kritieken. Zodra ZeniMax met officieel nieuws naar buiten komt, hoor je het op Eurogamer Benelux.

1
Met dank aan vg247.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread