Bethesda zoekt programmeur voor onaangekondigde next-gen titel

Fallout 4? The Elder Scrolls VI? Rogue Warrior 2?

Bethesda, bekend van onder meer The Elder Scrolls en Fallout games, heeft een vacature openstaan. Ze zoeken een programmeur voor een nog onaangekondigde next-gen titel.

Het zoekertje staat op de moedersite Zenimax. Mensen die zich meteen geroepen voelen, moeten wel zorgen dat ze voldoen aan alle eisen die de uitgever en ontwikkelaar stelt. Zo moet je minstens vijf jaar aan ervaring hebben verzameld binnen de gaming industrie, moet je al verschillende titels op de markt hebben gebracht en verwachten ze van je dat je vlot met de technologie achter de PlayStation 3 en de Xbox 360 kan werken. Kennis van programmeertaal DirectX 11 en de games van Bethesda zijn een pluspunt.

Aan welke titel is Bethesda bezig? Een vierde Fallout, misschien? Of al een zesde The Elder Scrolls? Iets helemaal nieuws? Op dat antwoord zal je waarschijnlijk nog een aantal jaren moeten wachten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread