Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twee verschillende Special Editions voor The Last of Us aangekondigd

Ga je voor Joel of Ellie?

Sony brengt twee verschillende Special Editions op de markt voor The Last of Us, gebaseerd op de hoofdpersonages uit het spel. De Joel- en Ellie versies kennen enkele subtiele verschillen.

De Ellie-versie zal het meest zeldzaam zijn, aangezien deze exclusief verkrijgbaar is bij online retailer GAME. De Joel-editie is voor Amazon en overige gespecialiseerde gameshops.

Beide versies bevatten een mapje met daarin een artbook, comic, en natuurlijk de game. De digitale extra's omvatten met name power-ups, skins en een kleine voorsprong voor de multiplayer modus. Denk aan extra in-game cash en meer mêlee-schade. Ook krijg je een dynamisch thema voor je PlayStation 3, een downloadbare soundtrack en een setje avatars.

De verschillen zitten hem in de skin voor LittleBigPlanet-sackboy, de poster, de controller-sticker en het hoesje waarin de game verpakt zit. Deze zijn per editie gebaseerd op het personage waarvan je de editie koopt, zoals je in onderstaande afbeeldingen kan zien.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PS3
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties