Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Elder Scrolls Online cinematic maakt je warm voor de MMO

Inschrijven voor de beta kan vanaf nu.

Zoals het een goede MMO betaamt, kreeg The Elder Scrolls Online gisteren een schitterende cinematic trailer van wel zes minuten lang. In de video getiteld 'Alliances' zien we drie verschillende strijdkrachten een fort aanvallen.

De drie partijen bestaan clichégewijs uit warriors, rogues en mages. Elk slagen ze erin een apart deel van het fort (de White Gold Tower die in het midden van Cyrodiil staat?) te veroveren. Uiteindelijk staan de drie klassen oog in oog met elkaar.

Dit scenario zou in het spel ook mogelijk moeten zijn, weliswaar iets minder episch dan in de trailer. De strijdende facties strijden in The Elder Scrolls Online namelijk om het bezit van de hoofdstad, Imperial City. De groep die die in handen weet te krijgen, mag een heerser aanstellen en krijgt vermoedelijk heel wat voordelen op de rivaliserende bendes.

Samen met de release van de trailer zijn ook de beta inschrijven voor The Elder Scrolls Online van start gegaan. Iedereen kan zich inschrijven, maar er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen op Zenimax' servers beschikbaar. Wie niet binnen raakt in de beta hoeft niet te treuren, want het spel komt dit jaar nog uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls Online

PS5, Xbox Series X/S, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties