Final Fantasy: All the Bravest teaser site opgedoken

Square Enix plaagt met aankondiging voor morgen.

Square Enix heeft een teaser site online gezet waarop morgen meer informatie zal verschijnen over Final Fantasy: All The Bravest. De letters 'ff_atb' in de URL van de site lijken namelijk te slaan op een trademark voor die titel, die in december werd vastgelegd.

Opvallend genoeg staat 'atb' ook voor 'Active Time Battle,' de naam die Squaresoft destijds aan het turn based vechtsysteem van Final Fantasy IV gaf, en uitgebreid werd in de volgende delen in de franchise.

Wat de game precies is, is nog niet bekend. Wel zijn er in de broncode links naar iTunes gevonden, die mogelijk duiden op een iOS-release. Op de website zijn silhouetten van sprites te zien, waarvan de monsters duidelijk de Behemoth zijn uit Final Fantasy VI. De personages lijken meer op de verschillende 'jobs' uit Final Fantasy V, waaronder de Black Mage.

Een tijdje terug bracht Square Enix de Nintendo DS remake van Final Fantasy IV al uit op iOS. De uitgever toonde toen een trailer met daarin de boodschap: 'De mobiele revolutie van Final Fantasy start nu,' waarna het logo van Final Fantasy V in beeld kwam.

Is Final Fantasy: All The Bravest een aankondiging voor iOS releases van het vijfde en zesde deel uit de franchise? Of is het een hele nieuwe game? Morgen weten we meer.

ffatb

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread