Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Hoe Far Cry 3's Vaas er eerst uitzag

Waar is die hanenkam?

Far Cry 3's grote slechterik, Vaas Montenegro, behoort nu al tot een groep videogamepersonages die we niet snel zullen vergeten. De man die ons de definitie van krankzinnigheid maar al te goed bijbracht deed dat op een griezelig realistische manier. Toch zag de gek er niet altijd uit zoals hij dat in de uiteindelijke game doet.

Ubisoft was eerst van plan om een volledig andere Vaas in het spel te gooien. Het zou een brede, gespierde kerel worden met tal van tattoos en littekens. De iconische hanenkam van de huidige Vaas was volledig afgeschoren en de baddie droeg zelfs een neusring! Het was pas van zodra Michael Mando auditie deed om de stem van het personage in te spreken, dat men het personage is beginnen herwerken naar de gelijkenis van acteur. Toch blijven er enkele kenmerken van de eerste Vaas over, zoals de combat boots en het grote litteken op het hoofd.

Het is vreemd hoe het allemaal is kunnen lopen voor Ubisoft. Vaas groeide uit van een klein bijpersonage tot de grootste slechterik in Far Cry 3 en greep ons vanaf de eerste trailer van het spel bij de keel. Ook het uiteindelijke spel sloeg hierin. Onze bevindingen rond Far Cry 3 kan je nalezen in deze review.

Jup, dit was 'em.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 3

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties