Eurogamer Benelux wenst iedereen een gelukkig 2013

Proost, op een geweldig nieuw (game)jaar!

Namens iedereen van de redactie van Eurogamer Benelux wensen wij je een ontzettend gelukkig nieuwjaar! Laten we proosten op een fantastisch jaar, gezondheid en natuurlijk een verse portie nieuwe games.

Dat laatste zit gelukkig wel goed. Wat te denken van Tomb Raider, GTA V en wie weet wel nieuwe console(s). Hopelijk heb je al je vingers nog na het knallen van vanavond, anders ben je veroordeelt tot Kinect...

Hoe dan ook, wij wensen je het allerbeste voor 2013. Proost!

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Thomas Mak

Thomas Mak

Editor Eurogamer Benelux

Thomas is een gamer met een lichte identiteitscrisis. Hij speelt het liefst een point and click adventure om daarna verder te gaan met een sportgame. Vervolgens schuift hij een singleplayer shooter in zijn 360 om de dag of te sluiten met een action-adventure met rpg elementen. Thomas speelt alles, behalve een Japanse rpg. Tsja, je moet ergens een grens trekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread