Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Prachtige skylines gemaakt in Minecraft

Kunst met een kubusvormige k.

Soms stoten we op geweldige bouwsels in het populaire blokjesspel Minecraft. Vandaag was weer zo'n dag. Minecraftkunstenaar Rikkuness specialiseert zich in het bouwen van prachtige skylines van grootsteden. De afbeeldingen ervan die hij de wereld instuurt zijn adembenemend mooi.

We plaatsten enkele mooie screens van Rikkuness' bouwsels onderaan de pagina, maar op zijn site kan je er nog veel meer ontdekken. Natuurlijk zijn dit geen foto's die genomen zijn op een vanilla Minecraftclient. De hoeveelheid mods en shaders die bij Rikkuness aan het werk zijn, doen de gemiddelde PC waarschijnlijk behoorlijk zweten. Toch is het enkel het het uitstekende eindresultaat dat telt.

Wie nog meer geweldige Minecraftbouwsels zoekt, kan misschien eens op bezoek gaan in de blokjesversie van World of Warcraft's Azeroth. Of nog beter, op onze eigen Eurogamer Minecraft server waar enkele geweldige communitybouwers alles in gereedheid hebben gebracht voor jouw verblijf in onze blokkenwereld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Minecraft

Video Game

See 1 more

Minecraft: Pocket Edition

Android, iOS, Windows Phone

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties