Hitman HD Trilogy komt in februari uit

Drie opgepoetste Hitman games in een mooie bundel.

Opgepoetste versies van Hitman 2: Silent Assassin, Hitman: Contracts en Hitman: Blood Money worden gebundeld in de Hitman HD Trilogy voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Dat heeft uitgever Square Enix zojuist bevestigd.

Eerder dook de collectie al op bij Amazon.com. Daar is de game nu ook te bestellen voor 39.99 dollar. De Premium Edition bevat een artbook en gaat voor dezelfde prijs over de digitale toonbank. De HD Trilogy komt echter pas in februari uit.

De eerste Hitman game, Hitman: Codename 47, zit er niet bij. Waarschijnlijk is dat omdat die game destijds alleen op de PC is uitgekomen. Daarnaast bevat Hitman: Contracts enkele remakes van levels uit die game.

hitman

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread