Radiostations GTA nu te beluisteren in app-vorm

Totdat Rockstar er een stokje voor steekt.

gtaradio

Op de Google Play Store is een applicatie opgedoken waarmee je kan luisteren naar de radiostations uit de Grand Theft Auto reeks. Gratis. Hoewel de app nog niet alle radiostations bevat, is er wel al een ruime keuze uit songs en talkshows uit Grand Theft Auto III, Vice City, San Andreas, Grand Theft Auto IV, Liberty City Stories en Vice City Stories.

Een rondje langs de eerste indrukken leert dat de audiokwaliteit niet fantastisch is, maar in ieder geval goed genoeg om de talkshows te beluisteren. Wel zijn er wat problemen met het bufferen van de nummers, die dus via streaming op je telefoon terecht komen.

De ontwikkelaar is van plan de ontbrekende radiostations snel toe te voegen. Voor nu is de app enkel voor Android beschikbaar en niet voor iOS. De vraag is echter wel wanneer Rockstar ingrijpt en de app van de Store trekt, in verband met de rechten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread