Half-Minute Hero nog niet voldoende verkocht voor sequel

Marvelous roept op tot kopen van de Steam versie.

De release van Half-Minute Hero 2 op de PC is afhankelijk van de verkoop van het eerste deel, die tot nu toe nog niet voldoende verkocht is. Dat heeft Esteban Salazar van Marvelous Entertainment laten weten in een interview met Siliconera.

"We willen in kaart brengen hoeveel behoefte er is aan een sequel," vertelde Salazar, die eerder in een tweet aan de fans vroeg of ze Half-Minute Hero 2 op Steam willen zien. "Het is aanzienlijk duurder om deze sequel uit te geven en dat kan alleen als de eerste game beter verkoopt." Hij wijst daarbij op de huidige Steam Sale, waar Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy alleen vandaag nog €5,99 is.

De eerste Half-Minute Hero verscheen eerst op de PSP en werd later uitgebracht op Steam. Half-Minute Hero 2 is echter alleen maar in Japan uitgebracht voor de PSP. Een westerse release voor PC moet dus eerst ook nog vertaald worden, wat extra kosten met zich mee brengt.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread