Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Half-Minute Hero nog niet voldoende verkocht voor sequel

Marvelous roept op tot kopen van de Steam versie.

De release van Half-Minute Hero 2 op de PC is afhankelijk van de verkoop van het eerste deel, die tot nu toe nog niet voldoende verkocht is. Dat heeft Esteban Salazar van Marvelous Entertainment laten weten in een interview met Siliconera.

"We willen in kaart brengen hoeveel behoefte er is aan een sequel," vertelde Salazar, die eerder in een tweet aan de fans vroeg of ze Half-Minute Hero 2 op Steam willen zien. "Het is aanzienlijk duurder om deze sequel uit te geven en dat kan alleen als de eerste game beter verkoopt." Hij wijst daarbij op de huidige Steam Sale, waar Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy alleen vandaag nog €5,99 is.

De eerste Half-Minute Hero verscheen eerst op de PSP en werd later uitgebracht op Steam. Half-Minute Hero 2 is echter alleen maar in Japan uitgebracht voor de PSP. Een westerse release voor PC moet dus eerst ook nog vertaald worden, wat extra kosten met zich mee brengt.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
See 1 more

Half-Minute Hero

PSP

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties