Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary Edition verschijnt 6 december

Re-release voor iOS en Android kent verbeterde graphics

Grand Theft Auto: Vice City bestaat tien jaar en daarom brengt ontwikkelaar Rockstar de Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary Edition uit voor iOS en Android apparaten.

Het betreft de hele game zoals deze in 2002 voor het eerst op de PlayStation 2 verscheen. Deze nieuwe versie kent echter een hogere resolutie en verbeterde character models en lichteffecten. Het schietsysteem is ook geoptimaliseerd voor touchscreens. Verder zijn de controls helemaal aan te passen naar wat je zelf prettig vindt.

Eerder werd Grand Theft Auto III ook al uitgegeven op iOS, maar deze werd niet zo goed ontvangen. Dat kwam met name door de tegenwerkende touchscreen controls, die niet altijd precies genoeg bleken voor een game als GTA.

De Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary Edition verschijnt 6 december voor $4.99. Een lijstje met alle ondersteunde telefoons en tablets is te vinden op de site van Rockstar.

gta

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread