Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sega plaatst teasersite online

Geen blauwe egels, wel een hoop vreemde vogels.

Sega lanceerde vandaag een teasersite waaruit we zoals gewoonlijk zeer weinig uit kunnen opmaken. We zien een zwerm vreemd gekleurde vogels. Of zijn het vlinders? Misschien toch vleermuizen? We weten het niet.

De site zelf draagt de naam A.D.2021 TOKYO. De Japanse hoofdstad is dus ook waarschijnlijk de plek die we op de site kunnen zien. Voor details moeten we tot 22 november wachten. Dan zal de wekelijkse uitgave van het Japanse magazine Famitsu enkele onthullingen rond de game bevatten.

Het spel in kwestie is vermoedelijk 7th Dragon 2020 3rd Encount, een vervolg op een PSP-spel uit 2011. Klinkt voor de meesten waarschijnlijk niet erg bekend in de oren, aangezien het hier nooit is verschenen. De games in de reeks zijn hardcore RPG's die in de laatste edities naar een futuristische setting zijn verhuisd. De serie startte op de DS, maar maakte dan de overstap naar de PSP. Komt deze game dan uit voor Vita en/of 3DS? De kans dat hij onze kant opkomt is toch extreem klein, dus maak je niet al te veel zorgen.

De site kan je hier bezoeken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties