De beste Dishonored spelers die je ooit zal zien

Of doe jij het beter?

Ben je er rotsvast van overtuigd dat je beste huurmoordenaar bent die de NPC's in Dishonored ooit gezien hebben? Think again. Bethesda vatte in onderstaand filmpje de meeste geschifte kills samen waar de meeste normale gamers niet aan kunnen tippen.

Het merendeel van de meesterdoders uit het filmpje lijkt gretig gebruik te maken van Corvo's teleportatie- en tijdstoppende krachten. Combineer die laatste met een explosief of granaat en een goedgemikt schot en je vijanden vliegen in vele kleine stukjes alle kanten uit. Onze favoriet blijft toch het stuk waar de speler een wachter van een hoge toren duwt, hem vervolgens achterna springt, daarna op het vallend lichaam van de wachter teleporteert en hem tenslotte al vallend de keel oversnijdt. Klasse!

Je hoeft dus duidelijk niet per se door Dishonored sluipen, zolang je maar de reflexen van onderstaande gamers hebt. De review van dit geweldig spel kan je hier nog eens nalezen. Wel opletten dat de ratten je niet levend opvreten!

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread