BioWare geeft de Mass Effect Trilogy weg aan de eerste vijftig mensen die bewijs leveren dat ze Mass Effect 2 hebben gevonden in hun exemplaar van Call of Duty: Black Ops 2.

"Het gerucht gaat dat zo'n duizend klanten die Black Ops 2 voor de PC kochten, per ongeluk Mass Effect 2 kregen. Je dacht misschien dat het een foutje was, maar wij zien het liever als een teken van het universum, waar je naar dient te luisteren," aldus BioWare op diens blog.

Gisteren kwam Black Ops 2 uit, en al snel na de launch bleek dat in sommige gevallen de tweede disc ontbrak. Tijdens de installatie werden deze gamers gevraagd om de tweede disc in te voeren, die vervolgens Mass Effect 2 bleek te zijn. Hoe dat precies gebeurd is, is nog niet duidelijk.

BioWare plukt er nu echter de vruchten van en dat zal Activision niet leuk vinden. Mass Effect is immers een game van de grote concurrent Electronic Arts. Activision heeft nog geen commentaar op het voorval gegeven.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Call of Duty Black Ops 2 update hint naar Black Ops 3

Mysterieuze symbolen in multiplayermaps.

Ex-dictator Panama klaagt Activision-Blizzard aan

Gelijkenis van Manuel Noriega in Call of Duty: Black Ops 2 gebruikt.

Activision haalt Call of Duty Elite offline

Laatste saluut op 28 februari 2014.