Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

BioWare geeft Mass Effect Trilogy gratis aan handjevol Black Ops 2 spelers

Zal Activision leuk vinden...

BioWare geeft de Mass Effect Trilogy weg aan de eerste vijftig mensen die bewijs leveren dat ze Mass Effect 2 hebben gevonden in hun exemplaar van Call of Duty: Black Ops 2.

"Het gerucht gaat dat zo'n duizend klanten die Black Ops 2 voor de PC kochten, per ongeluk Mass Effect 2 kregen. Je dacht misschien dat het een foutje was, maar wij zien het liever als een teken van het universum, waar je naar dient te luisteren," aldus BioWare op diens blog.

Gisteren kwam Black Ops 2 uit, en al snel na de launch bleek dat in sommige gevallen de tweede disc ontbrak. Tijdens de installatie werden deze gamers gevraagd om de tweede disc in te voeren, die vervolgens Mass Effect 2 bleek te zijn. Hoe dat precies gebeurd is, is nog niet duidelijk.

BioWare plukt er nu echter de vruchten van en dat zal Activision niet leuk vinden. Mass Effect is immers een game van de grote concurrent Electronic Arts. Activision heeft nog geen commentaar op het voorval gegeven.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops 2

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Awaiting cover image

Mass Effect Trilogy Edition

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties