Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Metro: Last Light, South Park en Company of Heroes 2 uitgesteld

Opgeschoven naar volgend jaar.

THQ heeft enkele van zijn belangrijkste titels uitgesteld, te weten Metro: Last Light, South Park: The Stick of Truth en Company of Heroes 2.

Metro: Last Light en Company of Heroes 2 zouden eigenlijk dit jaar nog verschijnen, maar die zijn nu verschoven naar 'maart 2013.' South Park: The Stick of Truth, die in nauwe samenwerking met Matt Stone en Trey Parker wordt ontwikkeld, zou sowieso al in maart 2013 uitkomen. Deze komt nu echter 'begin fiscaal 2014' uit, oftewel april, mei of juni volgend jaar.

Jason Rubin, de baas van THQ en ooit mede-oprichter van Naughty Dog, legde uit dat de titels meer tijd nodig hebben om aan de kwaliteit te voldoen die de potentiële kopers verdienen. Hoe dan ook, het uitstel van de drie games zal THQ de nodige pijn in het hart opleveren. De uitgever bracht eerder dit jaar Darksiders 2 uit, waar 1.4 miljoen exemplaren van zijn verscheept (dus niet per se verkocht). Dat is minder dan THQ had gehoopt, ondanks dat de game goed ontvangen werd door recensenten wereldwijd; waaronder door onze eigen Niels, die de game een dikke 9 gaf.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Metro: Last Light

PS3, Xbox 360, PC, Mac

See 1 more

South Park: The Stick of Truth

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties