Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Rayman Legends uitgesteld, mist Wii U lancering

Verschijnt nu eerste kwartaal 2013.

Rayman Legends is uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2013. Dat maakte een woordvoerder van Ubisoft bekend aan de Britse website MCV. Zodoende is de Wii U één van z'n launchtitels kwijt. Eerst zou de game op 30 november uitkomen, samen met de Wii U.

Reden voor het uitstel is nog niet bekend. "We zijn blij dat de fans naar onze game uitkijken, en daarom zorgen we er voor dat we een game afleveren die aan ieders verwachtingen voldoet. Meer details volgen binnenkort," aldus de woordvoerder.

Rayman Legends gebruikt de gamepad om een nieuw soort co-op te introduceren, waarbij één speler de touchscreen gebruikt om de andere spelers te helpen- of te klieren. Dat is tevens de reden dat de game vooralsnog exclusief is voor de Wii U.

Kun je echt niet wachten op meer Rayman? Dan kun je eens kijken naar Rayman Jungle Run, een nieuwe iOS game die net uit is gebracht en dezelfde grafische stijl kent als Rayman Origins.

UPDATE: Rayman Legends is nu verkrijgbaar in de winkels! Lees onze Rayman Legends review om te kijken of ie de moeite waard is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Rayman Legends

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo Wii U, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties