The Walking Dead Episode 4 komt je brein verorberen in oktober

En de laatste aflevering komt nog voor december.

Het episodische zombie-epos van Telltale Games, The Walking Dead, zal zijn vierde aflevering ontvangen in oktober. Een concrete datum kregen we nog niet, maar als we op de vorige afleveringen kunnen afgaan, wacht de ontwikkelaar waarschijnlijk tot de laatste dag van de maand om het spel uit de brengen.

Over de inhoud van The Walking Dead: Around Every Corner willen we jullie nog niets verklappen, maar weet wel dat het script in handen is van Gary Whitta, de screenwriter voor de uitstekende post-apocalyptische film Book of Eli. Het verhaal zou veel duisterder worden en we worden meer ondoden dan ooit tevoren beloofd.

Een fysieke bundel van alle vijf afleveringen wordt op vier december verwacht voor PS3 en Xbox 360, wat dus wilt zeggen dat de vijfde aflevering voor die datum beschikbaar zou moeten zijn. Beelden of plaatjes van de nieuwe episode kunnen we jullie nog niet geven, maar als Around Every Corner het even goed doet als de derde in de reeks, mogen we ze blindelings kopen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread