Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Darksiders 2 krijgt vijf uur extra content op de Wii U

En maakt ook handig gebruik van de tablet-controller.

Vijf uur extra spelplezier, dat is wat gamers op de Wii U krijgen als ze zich Darksiders 2: Death Lives aanschaffen. Die vijf uur zijn niet geheel nieuw, maar bevatten vooral DLC zoals Argul's Tomb en pre-orderbonussen van de versies op de andere consoles.

De GamePad van de Wii U zal ook geïntegreerd worden in de gameplay. Zo zal je deze tablet kunnen gebruiken voor inventory management of om er de map en je huidige quests op te bekijken. Daarnaast zal ook de gyro functie kunnen worden gebruikt om Death uit de weg te doen rollen, objecten te manipuleren of om hem te besturen wanneer hij onderwateravonturen beleeft.

Tenslotte werd ook de box art vrijgegeven die niet zo erg veel verschillen vertoont met de huidige versies van het spel. De review nalezen kan nog steeds door hier te klikken, maar deze game verdient eigenlijk bij zo goed als iedere gamer een plaatsje in zijn collectie.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Darksiders 2

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.
Reacties