Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

NintendoLand bevat Balloon Fight attractie

Balloon Trip Breeze: Float with the Wind!

NintendoLand bevat een minigame die gebaseerd is op de Balloon Fight game uit 1984 voor de NES. De titel, genaamd Balloon Trip Breeze: Float with the Wind!, is uit de doeken gedaan op de website van GameInformer. Hier kun je ook de eerste trailer bekijken.

In Balloon Trip gebruik je de touchpad om je Mii langs obstakels te sturen terwijl je leven letterlijk aan een draadje hangt in de vorm van een ballon. Of deze singleplayer ervaring vergezeld gaat worden van multiplayer, net zoals in Balloon Fight het geval was, is nog niet bekend.

NintendoLand is een collectie minigames in de vorm van een attractiepark. Spelers kunnen spelletjes spelen die gebaseerd zijn op Nintendo franchises als Zelda, Mario en Donkey Kong. Het doel van de games is -naast plezier hebben- de features van de Wii U in de spotlight te zetten. Net zoals Wii Sports dat deed voor de Nintendo Wii.

Het lijkt er op dat Nintendand een launchtitel voor de Wii U zal zijn. Of de game met de console zelf verpakt wordt of los te koop zal zijn is nog afwachten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties