Black Mesa Source komt eraan!

Community mod voor Half Life wordt uitgebracht op 14 september.

Black Mesa Source, de langverwachte community mod voor Half Life, wordt gedeeltelijk uitgebracht op 14 september. Black Mesa Source is een volledige recreatie van de originele Half Life game in de moderne Source Engine. De mod is ondertussen al meer dan 8 jaar in ontwikkeling, en heeft een volledige originele soundtrack én voice actors.

De release op 14 september bestaat nog niet uit de volledige game. Je kan spelen tot het level Lambda Core, wat volgens de ontwikkelaars op 8 à 10 uur gameplay neerkomt. De latere levels zijn nog steeds in ontwikkeling. De mod en de volledige soundtrack zullen gratis te downloaden zijn op blackmesasource.com

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread