Skyrim DLC mogelijk niet naar PS3

Bethesda krijgt de problemen niet opgelost.

De eerste grote uitbreiding voor The Elder Scrolls V: Skyrim, Dawnguard, is alweer een tijdje uit voor de Xbox 360 en de PC, maar niet voor de PlayStation 3. Nu lijkt het er op dat die content en zelfs toekomstige downloadable content nooit naar de PS3 zal komen.

Op het forum van Bethesda laat een werknemer weten dat de ontwikkelaar grote problemen ondervind met het porten van de nieuwe content. Skyrim is een grote game en grote uitbreidingen brengen de nodige problemen met zich mee, maar op de PlayStation 3 lukt het maar niet deze op te lossen. Daarnaast werkt Bethesda aan nieuwe downloadable content die nog meer complicaties met zich mee brengt.

Echter Bethesda geeft nog niet op. De ontwikkelaar werkt nauw samen met Sony om de content alsnog naar de PS3 te brengen. De Playstation 3 versie van Skyrim werd altijd al het meest geplaagd door bugs. Deze werden met verloop van tijd er grotendeels uitgepatcht.

De nieuwe uitbreiding heet Hearthfire en komt eerst exclusief uit op de Xbox 360.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Shadow Warrior 3 releasedatum gelekt

Microsoft en Sony spreken voor hun beurt.

Far Cry 6 review - Geen revolutie

Update: Pagan: Control DLC review.

De 5 best verkochte games deze week

Week 1 (3 t/m 9 januari 2022)

Dying Light 2 krijgt minstens vijf jaar post-launch DLC

Om te vermijden dat het een zombiegame wordt.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread