Erg verrassend is het niet, maar Raiden is nu officieel door Sony aangekondigd als speelbaar personage in PlayStation All-Stars Battle Royale. We spreken dan over ninja Raiden zoals we hem kennen uit Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots en Metal Gear Rising: Revengeance.

Raiden's kracht ligt in één-op-één aanvallen en luchtcombo's. Daarbij gebruikt hij niet alleen het zwaard in zijn handen maar ook die aan zijn voeten. Met zijn speciale superaanval houdt hij zijn tegenstanders gevangen onder kartonnen dozen: typisch Metal Gear dus.

In de onderstaande trailer zie je hoe Raiden te werk gaat wanneer hij het opneemt tegen onder meer Ratchet, Dante en een Big Daddy.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content