Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tweede PlayStation All-Stars Battle Royale lek toont nog enkele nieuwe personages

Onder meer Ryu uit Ninja Gaiden en Kazuya en Jin uit Tekken.

Zien we daar Nariko, Ratchet & Clank, Kazuya, Jin en Ryu Hayabusa?
Dat moet Sackboy zijn!

Na het lek van vorige maand waarin een boel personages en arena's uit Sony's vechtspel PlayStation All-Stars: Battle Royale vroegtijdig bekend werden gemaakt, is er nu een tweede lek opgedoken. We nemen enkele nieuwigheden waar en enkele personages uit het vorige lek worden nu officieel bevestigd.

Het lek komt rechtstreeks van Sony's PSASBR website, die vannacht enkele pre-order afbeeldingen toevoegde waarin een reeks speelbare personages te ontdekken vielen. De afbeeldingen werden zo snel als ze verschenen ook weer verwijderd, maar enkele snelle gebruikers op het PSASBR forum wisten de afbeeldingen toch op te slaan en aan de wereld te tonen

Raiden en Cole vechten het uit.

Dat Sackboy uit LittleBigPlanet en Raiden uit Metal Gear Solid in het spel zouden zitten, wisten we al uit het lek van vorige maand. Hetzelfde geldt voor Dante uit Devil May Cry en de kwaadaardige Cole MacGrath uit inFamous. Op een van de pre-order posters staan echter silhouetten van personages waarvan we nog niet wisten dat ze mee zouden knokken. Zo zijn er vermoedens dat achter een van die silhouetten de ninja Ryu Hayabusa uit Ninja Gaiden schuilgaat en dat twee andere schaduwen van Tekken vechters Kazuya en Jin zijn. Zo zou, samen met de reeds bevestigde Heihachi, de hele Mishima-familie in het spel zitten.

Ook Ratchet & Clank, Nariko uit Heavenly Sword en de Big Daddy uit BioShock werden gespot, maar die zaten al in het lek van vorige maand.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

PlayStation All-Stars Battle Royale

PS3, PlayStation Vita

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.
Reacties