Skyrim krijgt 1.7 beta update op Steam

Brengt ps3-edities weer op koers met de andere platformen.

Vanaf vandaag kunnen spelers via Steam de 1.7 beta update van The Elder Scrolls: Skyrim downloaden. Deze bevat enkele fixes voor de ps3-spelers die het al sinds de launch van het spel met een mindere versie van de game moeten doen.

Zo staat deze update eigenlijk gelijk aan de 1.6 update van de Xbox 360. Dat wilt onder meer zeggen dat mounted combat en killcams worden toegevoegd. Wat echter belangrijker is, zijn de vele bugs en crashes die verholpen werden. Zowel voor het originele spel als voor uitbreiding Dawnguard. Ook Kinect krijgt enkele upgrades, zodat het ding je commando's beter en sneller registreert en uitvoert.

Voor een gedetailleerde tutorial en een volledige lijst van veranderingen moet je op de blog van Bethesda zijn.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread