Steam Summer Sale eindelijk van start

Het heeft wat langer geduurd, maar hier zijn ze dan!

Vandaag zijn is Steam van start gegaan met zijn jaarlijkse Summer Sales. Dat was een eind later dan verwacht, omdat de sales de voorbije jaren telkens al eind juni begon. De nervositeit begon zodanig te stijgen dat Valve de klanten moest geruststellen: er kwamen wel degelijk Summer Sales - en hier zijn ze dan!

Naast de vele dagelijkse promoties tot -75 procent, de promoties die de hele sale lang duren én de vele bundels in promotie zijn er ook enkele nieuwe features. Zo kan er gestemd worden op welke game je in promotie wil zien gaan (de eerste strijd gaat tussen Saints Row The Third, Arkham City en The Witcher 2). Daarnaast zijn er ook "Flash Deals", die nog minder dan 24uur duren.

De sale zal tien dagen duren (van 12 tot 22 juli). Laat het leeghalen van de portemonnee hier beginnen!

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread