Rayman Legends wellicht niet Wii U exclusief

Ubisoft houdt alle opties open.

Tot nu toe hebben we Rayman Legends enkel gezien als paradepaardje voor de Wii U. Maar dat betekent niet dat de game Wii U exclusief is. Dat heeft senior game manager Michael Micholic van Ubisoft laten weten in een interview met Joystiq.com.

"We kijken naar een hoop verschillende opties om te lanceren, maar voor nu praten we alleen over de Wii U versie," aldus Micholic. Rayman Legends zal een launchtitel worden voor de Wii U, en Ubisoft verwacht dat dit ergens in November zal zijn. Nintendo heeft zelf nog altijd geen releasedatum vastgesteld.

Het nieuws komt nauwelijks als een verrassing als we kijken naar de voorganger: Rayman Origins. Deze game verscheen uiteindelijk ook op alle huidige platformen en is onlangs nog overgezet naar de 3DS.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread