Watch Dogs verschijnt in 2013

In ieder geval voor PC, PS3 en Xbox 360

"De game zal worden gelanceerd in 2013 voor PC en consoles." Dat is wat de Watch Dogs Twitteraccount meldde nadat een volger vroeg om een releasedatum. De tweet is wat mysterieus rondom welke consoles het dan gaat. Zal Watch Dogs een game zijn voor de volgende generatie?

Ubisoft CEO Yves Guillemot heeft echter al laten weten dat de game sowieso zal lanceren op de PlayStation 3 en Xbox 360. Of er ook een next-gen versie komt? "We zullen zien."

In Watch Dogs speel je een hacker die met zijn smartphone allerlei leuke trucjes uit kan halen. Zo hackte hij in de eerst gameplaydemo de stoplichten in de stad, waarna de auto's op elkaar klapten. Je kan van ieder personage informatie opvragen, zelfs van de 'gewone man' op straat. En als je er dan achterkomt dat diegene eens veroordeeld is geweest voor moord, wat doe je dan? Dat is helemaal aan de speler.

Watch Dogs kwam als een grote verrassing tijdens de E3 van dit jaar en werd voor menig toeschouwer direct tot de game van de show gebombardeerd. Volgend jaar zullen we dus zien of de torenhoge verwachtingen waar worden gemaakt.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Fortnite Chapter 2 Season 2 releasedatum bekend

Game maak vanaf dan gebruik van het Unreal Engine 4 Chaos Physics System.

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread