Twee Wii U GamePads per console

Niet één, maar twee tablets tegelijk speelbaar.

Nintendo's Reggie Fils-Aime heeft tijdens de persconferentie op de E3 verteld dat de Wii U twee tablet-controllers ondersteund. Vorig jaar werd gezegd dat slechts één controller, die officieel de Wii U GamePad heet, werd ondersteund. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de console gebundeld met slechts één GamePad en is een tweede los verkrijgbaar.

Verder is de Wii U bestuurbaar met de Wii-afstandsbediening zoals we die nu kennen en de nieuwe Wii U Controller Pro. Dit is een nieuwe controller die qua vorm het meeste weg heeft van een 360-controller. Nintendo's nieuwe spelcomputer verschijnt dit najaar.

wiipad

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Thomas Mak

Thomas Mak

Editor Eurogamer Benelux

Thomas is een gamer met een lichte identiteitscrisis. Hij speelt het liefst een point and click adventure om daarna verder te gaan met een sportgame. Vervolgens schuift hij een singleplayer shooter in zijn 360 om de dag of te sluiten met een action-adventure met rpg elementen. Thomas speelt alles, behalve een Japanse rpg. Tsja, je moet ergens een grens trekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread