Volwassen Star Wars game 1313 aangekondigd

Speel als een bounty hunter in de onderwereld van Coruscant. 

Lucasarts heeft hun nieuwste project aangekondigd. Het wordt een "volwassen" Star Wars, 3rd person action game. De game is gebouwd op de Unreal Engine, maar Lucasarts belooft ook visuele effecten in de stijl van Hollywood. Je zou een Bounty Hunter spelen in de onderwereld van Coruscant. De combat zou rond cover draaien, maar er zouden ook platform elementen aanwezig zijn.

De naam "1313" komt van Level 1313, het criminele niveau onder Coruscant waar het verhaal zich afspeelt. Meer informatie zal er komen op de E3

1

Advertentie

Ga naar comments (4)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (4)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread