Dota 2 definitief bevestigd als free to play

Valve komt wel met een "Dota 2 Store".

Valve heeft bevestigd dat Dota 2 free to play wordt. De MOBA game van Valve wordt dus gratis om te spelen. Er komt wel een Dota 2 Store, maar Valve benadrukt dat hier enkel cosmetische elementen zullen worden verkocht. Alle champions blijven gratis, en niemand zal voordelen krijgen via de winkel.

Daarnaast komt er ook Steam Workshop support: fans kunnen hun eigen content maken, waarvan de beste in de store zal verschijnen. De maker zal bovendien een procentje van de winst meepikken. Een releasedatum van Dota 2 is nog steeds niet bekend.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread