Witcher ontwikkelaar CD Projekt heeft zijn nieuwe AAA RPG bekend gemaakt: Cyberpunk. Het wordt een videogame versie van een oude pen-en-papier RPG uit de jaren '80. Details zijn nog niet echt bekend, maar CD Projekt belooft een "volwassen RPG" met een niet-lineair verhaal, verschillende klassen en een groot arsenaal aan wapens. De bedenker van de oude RPG, Mike Pondsmith, zal meewerken aan de titel.

Pondsmith zei dat hij vond dat CD Projekt de perfecte studio was om zijn cyberpunk game met meer dan 5 miljoen spelers te vertalen naar de digitale wereld. Er is nog geen nieuws bekend over releasedata of platformen.

1

ADVERTENTIE

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Meer artikels van Korneel Deschamp