Speel als peuter in Among The Sleep

Indie horrorgame aangekondigd voor PC en Mac 

Indie ontwikkelaar Krillbite heeft haar eerste project uit de doeken gedaan. In Among The Sleep speel je een twee-jarige peuter vanuit een eerste-persoons perspectief. Op een avond kruip je uit je wieg en betreed je samen met je teddybeer een surrealistische droomwereld.

In de eerste trailer wordt de toon gezet die nog het meest wegheeft van een horrorfilm als Paranormal Activity. Schimmen dwalen door het donkere huis, lampen zwaaien als vanuit zichzelf heen en weer en kastdeuren knallen met een harde klap open.

Krillbyte spreekt niet zozeer van een game als wel van een 'interactieve ervaring.' De ontwikkeling wordt deels gesponsord door het Noorse Filminstituut. Among The Sleep verschijnt ergens in 2013 voor de PC en Mac.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mike van Schijndel

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread