Bekendmaking Dead Space 3

Eerste screenshot duikt op. 

2

Het allereerste screenshot van Dead Space 3 is onlangs opgedoken op het internet. Je kan een personage zien in een baan rond een planeet. Het personage draagt één van de pakken die heel karakteristiek zijn voor de serie.

De afbeelding lijkt te komen van de officiële EA site, waar er een countdown in een Alien taal loopt. De countdown lijkt af te tellen naar maandag, wanneer EA zijn E3 persconferentie houdt. We mogen dan dus een Dead Space 3 reveal verwachten.

Er gaan al een tijdje geruchten rond over Dead Space 3. Zo zou er in graphic novel in de maak zijn die verband houdt met de game, zou het het verhaal van Isaac Clarke afmaken en zou er co-op aanwezig zijn.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread